Publicitat
Terrassa

Matí complicat a la carretera

Hi ha retencions en punts habituals a les principals vies que passen pel Vallès Occidental

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí de dimecres es registren retencions a la C-58 sentit nord, del quilòmetre 7 a l’1, a Ripollet, cap a Sabadell. En sentit sud, n’hi ha del quilòmetre 11 al 14, a Sabadell, cap a Barcelona.

A l’AP-7 sentit nord la circulació és intensa del quilòmetre 146 al 148, a Barberà del Vallès, cap a Girona. En sentit sud, també ho és del quilòmetre 148 al 144, a Barberà del Vallès, cap a Tarragona.

A la B-30 sentit nord, el trànsit és dens del quilòmetre 10 al 8, a Barberà del Vallès cap a Girona. En sentit sud ho és del quilòmetre 10 a l’11,5, a Barberà del Vallès, cap a Tarragona.

A la C-59 sentit sud, hi ha retencions del quilòmetre 5 al 6,5 i del 10,5 al 14, a Santa Perpètua de Mogoda, cap a Palau-solità i Plegamans.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen segons l’horari previst. Els de l’R4 i l’R12 de Rodalies Renfe circulen amb normalitat, segons indica l’operador.

En els autobusos urbans de Terrassa, fins dijous, l’L7 (direcció Bon Aire) es veu afectada per un tall per obres al carrer de Ramon i Cajal. Les parades Glòries Catalanes i Vapor Universitari queden anul·lades. Tmesa recomana dirigir-se a les parades Països Catalans, Glòries Catalanes (L8) o Ricard Wagner (L7).

Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis circulen amb normalitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top