Publicitat
Terrassa

Retencions a la C-58 i la B-30

Matí complicat a la carretera

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí de dilluns es registren retencions a la C-58 sentit nord, del quilòmetre 7 al 5, a Ripollet, cap a Sabadell. En sentit sud, n’ hi ha del quilòmetre 0 al 4, a Montcada i Reixac, i del 11,5, al 14, a Sant Quirze del Vallès, cap a Barcelona.

A la B-30 sentit nord, el trànsit és dens del quilòmetre 10 al 8, a Barberà del Vallès, cap a Girona. En sentit sud, també ho és del quilòmetre 10 a l’11,5, a Sant Cugat del Vallès, cap a l’enllaç amb l’AP-7.

A la C-59 sentit sud, la circulació és intensa del quilòmetre 10,5 al 14,5, a Palau-solità i Plegamans, cap a Santa Perpètua de Mogoda.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen segons l’horari previst. Els de l’R4 i l’R12 de Rodalies Renfe circulen amb normalitat, segons indica l’operador.

En els autobusos urbans de Terrassa, no hi ha alteracions.

Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis circulen amb normalitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top