Publicitat
Terrassa

Retencions a la C-58 i la B-30

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí de dimarts el trànsit és dens a la C-58 sentit nord, del quilòmetre 7 al 3, a Ripollet, cap a Sabadell. En sentit sud, ho és del quilòmetre 0,5 al , 5,5, a Montcada i Reixac, on s’ha obert el carril BUS VAO ECO per a tots els vehicles excepte camions de més de 7,5 tones, i del 10 al 13, a Badia del Vallès, cap a Barcelona.

A la B-30 sentit nord, hi ha retencions del quilòmetre 10 al 8, a Barberà del Vallès, cap a Girona. En sentit sud, també n’hi ha del quilòmetre 10 a l’11,5, a Barberà del Vallès, cap a Tarragona.

A l’AP-7 sentit sud, la circulació és intensa del quilòmetre 147 al 143, a Barberà del Vallès, cap a Martorell. En sentit nord, ho és del quilòmetre 146 al 149, a Barberà del Vallès, cap a Girona.

Als trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) hi ha serveis mínims d’un 85% de les 5 a les 10 i de les 15 a les 20 hores i d’un 50% de les 23 hores fins a la finalització del servei per una vaga convocada pel sindicat minoritari SEMAF.

Els trens de l’R4 i l’R12 de Rodalies Renfe circulen amb normalitat, segons indica l’operador.

En els autobusos urbans de Terrassa, no hi ha alteracions.

Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis circulen amb normalitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top