Publicitat
Bombers
Terrassa

Tres rescats en quatre hores i mitja a Terrassa

Hi han intervingut efectius dels bombers

Unitat de Bombers de la Generalitat

Efectius dels bombers han entrat aquest matí de dimecres en tres habitatges de Terrassa per rescatar persones que necessitaven atenció mèdica i no podien obrir les portes dels domicilis. Les tres actuacions s’han realitzat en un interval de quatre hores i mitja.

La primera intervenció l’han dut a terme al carrer de Bulgària, a Can Parellada, a les 6.15 hores. Algún havia demanat ajuda per teleassistència. Els bombers han accedit a l’habitatge per una galeria i han assistit la víctima, que ha estat traslladada a MútuaTerrassa.

Mitja hora després, a les 6.45, una persona ha estat rescatada després de patir una caiguda a la carretera de Castellar, al sector de les Arenes-la Grípia-Can Montllor. La darrera actuació de Bombers de la Generalitat s’ha desenvolupat a les 10.49 al carrer del Doctor Cistaré, a Poble Nou-Zona Esportiva, per atendre la demanda d’una persona que no es trobava bé.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Tres rescats en quatre hores i mitja a Terrassa
To Top