Publicitat
Terrassa

Incendi a la masia Can Pèlacs de Matadepera

El foc ha cremat la xemeneia de la masia però no n’ha afectat l’interior i no ha deixat ferits

Els Bombers de la Generalitat treballant en l'incendi de la masia de Can Pèlacs, a Matadepera

Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís d’incendi el matí d’aquest diumenge per una flamarada que sortia de la xemeneia de la masia de Can Pèlacs, a Matadepera. Tres dotacions del cos s’han activat per a desplaçar-se fins al lloc dels fets, on han comprovat que el foc només ha afectat la xemeneia. L’interior de la masia no s’ha vist afectat i cap persona ha resultat ferida.

Els Bombers han informat a través del seu compte de Twitter que l’incendi ha cremat la part metàl·lica de la xemeneia, però no ha afectat les bigues ni el sostre de la masia. D’aquesta manera, es preserva l’integritat de la masia de Can Pèlacs, situada al nord de Matadepera, dins del parc natural de Sant Llorenç de Munt i L’Obac, i considerada Bé d’Interès Local. Va ser reconstruïda al segle XX, però es conserven restes de l’antiga masia del segle XVI com la finestra d’arc conopial.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top