Publicitat
Terrassa

MútuaTerrassa organitza una jornada de diagnòstic prenatal ecogràfic

Auditori Municipal de Terrassa

Tindrà lloc a l’auditori municipal de Terrassa el proper divendres i està promoguda per la secció d’Ecografia i Medicina Fetal de la Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia

La jornada se celebrarà a l'auditori municipal de Terrassa

El proper divendres, 18 de març, Terrassa esdevindrà la seu de la XXIX edició de la Jornada Catalana de Diagnòstic Prenatal Ecogràfic, organitzada pel Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i promoguda per la secció d’Ecografia i Medicina Fetal de la Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia (SCGO).

La doctora Eva López Quesada, coordinadora d’obstetrícia del servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’HUMT i coordinadora de la jornada, i la doctora Salvadora Delgado Rivilla, directora assistencial de l’àmbit quirúrgic de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa (FAMT), seran les encarregades de la inauguració oficial de la trobada, la qual es durà a terme a l’auditori municipal de Terrassa (C/ Miquel Vives, 2) entre les 8 i les 13.30 hores.

La jornada contempla dues sessions, en el marc de les quals se succeiran diverses ponències breus sobre temàtiques relatives al diagnòstic prenatal ecogràfic, així com una darrera part específica de casos clínics ocults. A la primera sessió hi intervindrà la doctora Beatriz Oteros, metgessa resident del servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’HUMT, que parlarà sobre “El repte del diagnòstic de l’ascites fetal aïllada”.

Entre ambdós blocs, el doctor Oriol Porta, president de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia i cap del servei en qüestió a l’HUMT, pronunciarà unes paraules commemoratives de la XXIX edició de la jornada juntament amb el Dr. Gerard Albaigés, president de la secció d’Ecografia i Medicina Fetal de la SCOG. Al finalitzar la jornada, la doctora. López s’encarregarà de l’entrega de premis així com de la cloenda i acte seguit s’aprofitarà el marc de la trobada per celebrar l’assemblea de la secció d’Ecografia i Medicina Fetal de la SCOG.

En total com a ponents hi participaran més d’una vintena de professionals provinents de diversos hospitals de Catalunya i Balears i en termes d’assistència és previst que hi prenguin part al voltant de 200 professionals.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top