Publicitat
Bombers
Terrassa

Tres dones ateses després d’un incendi a Terrassa

El foc va destrossar un habitatge al barri d’Ègara

Dotació de Bombers de la Generalitat

Tres dones van ser ateses aquest diumenge després d’un incendi que va destrossar el menjador d’un habitatge a Terrassa.

L’incendi va tenir lloc al carrer de Jaén, entre els carrers de Cadis i de Granada, al barri d’Ègara. A les 10 hores, els serveis d’emergències van rebre l’alerta. El cos de Bombers de la Generalitat va enviar a la zona quatre dotacions. Els primers efectius que van arribar al carrer de Jaén van veure la fumera que sortia de l’edifici, de planta baixa i primer pis.

Havia caigut part del fals sostre de l’habitatge i el fum s’escampava per la casa, a la primera planta. Tres dones van ser ateses per personal sanitari mentre els bombers sofocaven les flames, que van extingir en pocs minuts.

Una hora

Les tres víctimes eren una dona gran, la seva filla i una cuidadora, segons fonts dels serveis d’emergències. Els equips mèdics les van atendre in situ, però, segons les mateixes fonts, no va ser necessari el seu trasllat a un hospital.

La intervenció dels bombers va durar una hora. La casa va quedar molt malmesa per les flames, les altes temperatures i el fum.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Tres dones ateses després d’un incendi a Terrassa
To Top