Publicitat
Fotogaleries

Inauguració del mural de Prodis

Prodis ha inaugurat aquest divendres l’espectacular mural amb què ha rejovenit la seva façana al Vapor Cortès.
La fundació, que treballa l’assistència i la promoció integral de persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisis cerebral a la ciutat, ha renovat la imatge de les parets exteriors de la seu. Amb el projecte, dissenyat per Albert Garcia, i pintat per Edmundo García i Rocío Cruz,  ha volgut donar-li un nou aire a la façana, fent valdre la diversitat dels seus usuaris i treballadors i els principis que la inspiren.

El nou mural reflecteix l’esperit de la nova etapa i del nou projecte de l’entitat, que trasllada la seva seu al Vapor Cortés. Allà rehabilitarà dues naus amb una superfície de 4 mil metres quadrats. La fundació hi construirà un complex que acollirà els serveis propis de formació i ocupació (Centre Reina de la Pau) que estaven distribuïts en espais separats, a la plaça del Tint i al carrer de Pau Marsal. La nova seu de Prodis serà un espai obert a la ciutat que trencarà amb l’estructura clàssica d’equipaments tancats.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top