Publicitat
bombers
Terrassa

La bateria d’un patinet provoca un incendi a Terrassa

Un altre foc va cremar una habitació a Ca n’Aurell

Dotació de Bombers de la Generalitat

Com va ocórrer fa unes setmanes a Sant Pere Nord, un altre incendi generat en la bateria d’un patinet elèctric va causar danys en un habitatge de Terrassa aquest dissabte passat.

El foc va tenir lloc en un domicili de la carretera de Rubí, al barri del Segle XX, a les 21.35 hores. Segons fonts dels serveis d’emergències, va cremar la bateria del patinet i les flames van afectar un moble del menjador i el fum va causar danys a la resta del pis.

Unes hores abans, a les 13.15 de dissabte, un altre incendi va cremar tota una habitació en un pis del carrer de Pi i Margall, a Ca n’Aurell. El foc, que va cremar mobles i aparells, es va originar en una planxa que va quedar encesa, segons la policia. Cinc dotacions de Bombers de la Generalitat van treballar-hi en l’extinció. Una persona va ser assistida pel SEM per inhalació de fum, però no va ser necessari el seu trasllat a un hospital.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La bateria d’un patinet provoca un incendi a Terrassa
To Top