Publicitat
Terrassa

Terrassa es promociona al Saló de Turisme B-Travel

L’oferta turística de la ciutat s’exposa a Barcelona

Vapor Aymerich Amat i Jover, exponent del modernisme industrial de Muncunill

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Turisme, participa al B-Travel, el Saló Internacional del Turisme, que aquest any recupera la presencialitat al recinte de Fira Barcelona. Enguany, Terrassa participa al Saló acompanyant el Consell Comarcal del Vallès Occidental, a través de l’Agència Catalana de Turisme i de la mà de la Diputació de Barcelona i la marca “Barcelona és molt més”.

El Saló B-Travel és un dels punts de trobada més importants del sector turístic a la ciutat de Barcelona i a Catalunya. El Servei de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa serà present al Saló divendres 1 d’abril i dissabte 2 d’abril de 10 a 20 h i diumenge 3 d’abril entre les 10 i les 18 hores

Durant els tres dies que durarà el certamen, Terrassa donarà a conèixer l’oferta turística de la ciutat, així com el programa de rutes turístiques i visites guiades 2022 i promocionarà especialment la Fira Modernista, que enguany se celebrarà els dies 6,7 i 8 de maig.  Entre les accions de promoció previstes, el Servei de Turisme sortejarà, entre les persones que visitin l’estand, 5 paquets 2×1 per participar de la ruta “Seguint els passos de Lluís Muncunill” per conèixer el patrimoni industrial i modernista vinculat a les obres d’aquest prolífic arquitecte.

Durant el saló,  l’Ajuntament també repartirà material de difusió sobre el programa de visites guiades de l’any 2022, així com informació sobre la visita gratuïta que s’ofereix durant tot l’any a la Masia Freixa, entre d’altres productes turístics.

D’altra banda, la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya, la XATIC, també promocionarà les rutes turístiques a Terrassa amb el sorteig de cinc paquets per a dues persones per participar en qualsevol de les cinc propostes programades en cap de setmana al llarg de tot l’any i amb el sorteig de cinc puzles de la Masia Freixa.

El regidor de Turisme, Pep Forn ha destacat que “aquesta fira ens permet difondre l’àmplia oferta turística que tenim a la ciutat i molt especialment al producte turístic vinculat al modernisme industrial. El B- Travel és un dels punts de trobada més importants del sector turístic del país i l’espai ideal per donar a conèixer els diferents atractius de Terrassa com a destinació turística sostenible i de qualitat».

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Terrassa es promociona al Saló de Turisme B-Travel
To Top