Publicitat
Pres fugat a la Rambla Terrassa Nebridi Aróztegui (2)
Terrassa

Detingut el còmplice del pres fugat a Terrassa

Ha estat arrestat a prop de Manresa per robatori i agressió a policies

Així va quedar el terra després de l'atac amb un extintor / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Els Mossos d’Esquadra han detingut a prop de Manresa un dels còmplices d’A. M . R., el pres terrassenc que es va escapolir de la policia fa dues setmanes a la Rambla d’Ègara, segons ha informat SER Catalunya. El detingut és el jove que va ruixar amb un extintor els mossos que custodiaven el pres a la sortida d’una visita al dentista.

El còmplice va ser arrestat per robatori, conducció sense carnet i atemptat contra l’autoritat, segons van explicar fonts policials a la cadena de ràdio. A les 20.30 hores, agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el sospitós i una dona al terme del Pont de Vilomara i Rocafort, a sis quilòmetres de Manresa.

La parella viatjava en un ciclomotor amb matrícula robada. El conductor, de 26 anys, va agredir els policies que el volien identificar. La noia es va resistir a l’acció policial. En consultar les dades dels detinguts, els mossos van confirmar que el jove tenia pendent una ordre de detenció per la seva presumpta implicació en l’espectacular fugida de Terrassa. El detingut ha quedat en llibertat provisional després de passar a disposició judicial.

Els mossos continuen buscant el reclús fugat, que ha estat implicat en nombrosos delictes. Un d’ells, un assalt amb homicidi.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Detingut el còmplice del pres fugat a Terrassa
To Top