Publicitat
Merce Marti Arolas
Terrassa

Les Fonts és un insòlit niu d’escriptors

Trobada d’una desena d’autors del sector al carrer de Santa Teresa

Mercè Martí Arolas, escriptora i impulsora de la trobada

Què passa a les Fonts? És casual o és la força tel·lúrica del paisatge la que fa fermentar aquesta força literària? Perquè resulta que el sector de les Fonts és un formiguer d’escriptors i que aquest divendres, 22 d’abril, a les 18 hores, es donen cita en la seu de l’associació de propietaris i veïns de les Fonts, entitat que ha organitzat la trobada d’una desena d’autors (autores, gairebé totes) amb llibres editats o en embrió. I tots, sí, de les Fonts.

Mercè Martí Arolas (escriptora, com no, i de les Fonts, i mentora literària) està darrere d’aquest esdeveniment: “A les Fonts, un barri relativament petit, es dona la curiosa circumstància -sigui casualitat o no-, que hi ha una abundant població d’escriptors i escriptores que cultiven tots els gèneres i que han publicat un o diversos llibres -o estan a punt de fer-ho-. I, a més, el barri té una única papereria-llibreria amb una llibretera que fa el servei que arribin els llibres al barri i de tenir en el seu establiment un aparador pels llibres dels autors locals”.

Trobada

L’acte d’aquest divendres serà una taula rodona i un punt de trobada entre els autors i també amb els veïns, “molts dels quals són també els seus lectors”, diu Martí, per poder parlar del perquè de l’escriptura, del perquè de la publicació, del significat de tenir un llibre propi entre les mans.

La trobada “reuneix autors i autores de totes les edats -des dels 70 anys als 18 acabats de fer-,que escriuen prosa i poesia, ficció i autobiografia, en castellà i català, i amb llibres publicats per
editorials convencionals i d’altres autoeditats; és a dir, tot un ventall de possibilitats i experiències vitals, socials, editorials… i d’escriptura”, afegeix Mercè Martí.

Allà hi seran Annabel Arcos, Susana Tello, Logan Tamayo, Cristina Olivares Capilla, Irune Olmedo, Noelia Galán Rojo, Marta Benedí, Maria Teresa Soler Pascual, Alicia Soriano Martí, Mercè Martí i la  llibretera, Yolanda Muñoz García. Així doncs, a les 18 hores, trobada amb el títol “L’escriptura a les Fonts”, al número 1 del carrer de Santa Teresa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Les Fonts és un insòlit niu d’escriptors
To Top