Publicitat
Terrassa

Insulten a l’alcaldessa de Sabadell amb una pintada a la seu del PSC Terrassa

La pintada proclamava “Puta Marta Ferrés”, referint-se a la primera alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés. La pròpia alcaldessa i el PSC Terrassa han condemnat l’acte

La pintada ofensiva a la seu del PSC Terrassa

La tarda d’aquest divendres passat va aparèixer una ofensiva pintada a la seu del PSC Terrassa, al carrer de la Rasa. La pintada proclamava “Puta Marta Ferrés”, amb faltes d’ortografia, ja que anava dirigida a Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell des del 2019 i també del partit socialista de Catalunya. A sota hi havia escrites les sigles “SBD”, acrònim de Sabadell.

Tant el PSC Terrassa com la pròpia alcaldessa no han trigat en condemnar l’atac vexatori. El partit polític ha escrit a les seves xarxes socials que no tolerarà l’acte, que considera ple de “masclisme i ignorància“. Alhora, ha proclamat el seu suport cap a l’alcaldessa i pel feminisme.

De la mateixa manera, l’alcaldessa Marta Farrés ha recordat al seu Twitter que la pintada és “una mostra de masclisme, odi, incivisme i ignorància” i ha esmentat, però, que res no pararà les seves ganes de seguir treballant en política i com a alcaldessa de la localitat sabadellenca. Ha donat, a més, les gràcies a PSC Terrassa pel suport. Altres personalitats i partits polítics no han trigat també a condemnar l’acte.

Marta Farrés és la primera dona escollida com a alcaldessa de Sabadell, des del 2019. És llicenciada en Ciències polítiques i de l’Administració a la Universitat Autònoma de Barcelona, diplomada en Relacions Institucionals i Protocol i té un màster en Mediació. És afiliada al PSC des del 2003. Va ser regidora i tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Sabadell entre 2003 i 2015, amb els alcaldes Manuel Bustos i Joan Carles Sánchez. El 2015 va perdre les primàries per encapçalar la llista del seu partit per a les eleccions municipals. En les eleccions municipals del 2019 va encapçalar la llista més votada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top