Publicitat
Terrassa

Nou ferits en un accident de trànsit a la C-58 direcció Terrassa

S’han activat sis dotacions de Bombers de la Generalitat i sis unitats terrestres i un comandament dels Serveis d’Emergències

Els Bombers de la Generalitat han excarcerat una persona després de l'accident múltiple a la C-58 / Bombers de la Generalitat

El matí d’aquest dissabte (9.23 hores) s’ha produït un accident de trànsit múltiple a la C-58, a l’altura de Ripollet sentit Terrassa. Segons informa el servei de Trànsit, una furgoneta ha saltat la mitjana i ha xocat amb una altra furgoneta, provocant que diversos vehicles xoquessin al mateix moment. De l’accident han resultat nou persones ferides: vuit menys greus i una persona lleu.

Trànsit ha informat que, com a resultat de l’accident, s’han hagut de tallar 2 dels 3 carrils de la C-58 en cada sentit, provocant 2 quilòmetres de retencions tant per entrar com per sortir de Barcelona pel Nus de la Trinitat.

Segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya, una persona ha quedat atrapada a dins d’un dels vehicles i s’ha hagut de dur a terme una excarceració per alliberar-la, amb una maniobra d’abatiment de sostre, retirada de muntant, obertura d’espai i extracció. Davant la gravetat de l’accident, s’han activat sis dotacions del cos de Bombers i sis unitats terrestres i un comendament dels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM).

La circulació de la C-58 s’ha restablert completament cap a les 11.30 hores del matí. Les persones ferides han estat traslladades a la Vell d’Hebrón, al Parc Taulí de Sabadell, CUAP Cerdanyola-Ripollet i CUAP St. Fèlix. La persona ferida lleu ha rebut l’alta in situ.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top