Publicitat
Terrassa

Els Bastoners omplen els carrers del centre de Terrassa

Aquest diumenge el grup de cultura popular terrassenc ha celebrat la seva diada i el seu 41è aniversari

Bastoners de Terrassa / Santi Olivet

Aquest diumenge els Bastoners de Terrassa han omplert places i carrers del centre de la nostra ciutat amb motiu de la seva diada i el seu 41è aniversari. El grup de cultura popular ha actuat a la Plaça Vella, el Raval de Montserrat, el Parc dels Catalans i la Rambla d’Ègara. La celebració ha començat amb un cercavila pels carrers del centre de Terrassa, partint a les 11.30 h del Parc dels Catalans, per després anar pujant Rambla amunt fins el carrer del Peix, arribar al Raval i des d’allà fins a la plaça Vella a les 13.30 hores. Durant les actuacions també han estat presents els Bastoners de l’Antic Poble de Sant Pere i el Drak Baluk Astharot.

FOTOS | Diada dels Bastoners de Terrassa

Els Bastoners de Terrassa també van actuar per la diada de Sant Jordi de dissabte, dia oficial del seu aniversari. A les 18 hores van sortir a ballar a la Plaça Vella amb el ball tradicional Virolet, el primer ball que s’acostuma a ensenyar als nous bastoners de la Colla Infantil. Des de les colles infantils fins als Grans de la Colla van ser presents a l’actuació. Un dels grups que va actuar va ser el Picaswing, ballant el Baswing i el Jazztic, un ball molt especial per al grup ja que es balla amb estics d’hoquei i incorpora passades bastoneres i passos de swing, és una fusió de tres aspectes identitaris de la ciutat: la música de jazz, l’hoquei herba i el ball de bastons.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top