Publicitat
Terrassa

Comença la Mobile Week 2022 a Terrassa

Aquest dilluns s’han iniciat els tallers de realitat virtual a les escoles de secundària de la ciutat

La Mobile Week Catalunya d’aquest 2022 aterra a Terrassa aquest dilluns per segon any consecutiu, amb un seguit d’activitats programades fins dijous. L’esdeveniment tecnològic de renom s’estrena enguany amb nou tallers de realitat virtual al voltant de la “Prevenció de Microviolències” a diferents instituts i escoles de secundària de la ciutat: Institut Nicolau Copèrnic, Institut Montserrat Roig, Institut Jaume Cabré i Escola Ramon Pont.

Els tallers de realitat virtual han començat aquest dilluns, però continuaran fins aquest dimecres 28 d’abril. Demà, dimarts, la Mobile Week ha previst tallers per a gent gran “Digitalització + 65”, per tal d’ensenyar a persones de la tercera edat com utilitzar les noves tecnologies. El taller es durà a terme a les 10 hores a la sala d’actes del Casal Vapor Gran.

El format d’enguany és presencial, amb inscripció prèvia a través de la pàgina web https://mweek.com/catalunya/. Totes les activitats que acollirà la Mobile Week al nostre municipi estan organitzades per l’Ajuntament a través dels serveis d’Innovació i Universitats, amb l’objectiu d’apropar la tecnologia a la ciutadania i crear espais de debat i reflexió que ajudin a desenvolupar un esperit crític sobre l’impacte de la tecnologia en la societat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top