Publicitat
Terrassa

Junts demana que tots els grups municipals tinguin veu en el “Visquem Terrassa”

El govern assegura que es tracta només d’un recull de notícies i que no volen recuperar l’antiga revista

El "Visquem Terrassa" de l'abril de 2022 / Nebridi Aróztegui

Junts per Terrassa demana que tots els grups municipals tinguin veu en el “Visquem Terrassa“. La formació sobiranista ha presentat en la junta de portaveus d’aquest dilluns una proposta de resolució de cara al ple d’abril referent a la recuperació d’aquest butlletí per part de l’equip de govern.

Meritxell Lluís, portaveu del grup municipal de JxT, ha demanat que aquest nou “Visquem Terrassa” (abans era una revista en paper i ara és en format digital) passi pel Consell Consultiu i Assessor dels Serveis Públics Municipals de Comunicació Audiovisual, un organisme creat el 2017 que té com a objectiu promoure l’estatut professional dels mitjans de comunicació, elaborar informes i fer tasques consultores i d’assessorament que li encarreguin. Junts per Terrassa considera oportú que aquest “òrgan de participació, format per serveis tècnics municipals però també per professionals de reconegut prestigi” i un integrant de cada grup municipal en faci una valoració i que la recuperació d’aquest butlletí “es pugui debatre en aquest marc”.

Lluís, a més, ha demanat que en el cas que se’n facin noves edicions, “es tingui en compte que l’Ajuntament som els 27 regidors i que tots els grups municipals, independentment de si estan governant o a l’oposició, hi tinguin veu”.

Des de l’executiu, la regidora de Comunicació, Jennifer Ramírez, ha reiterat, com ja va manifestar fa uns dies, que “aquest nou Visquem no és com el d’abans”. L’edil ha comentat que la idea d’aquest “nou Visquem Terrassa” va sorgir d’una proposta tècnica per recollir tota l’actualitat a mode de “newsletter” o recull de notícies. “Hem agafat el nom de Visquem Terrassa perquè creiem que és un nom referent però no tenim la idea de recuperar aquella revista. És quelcom completament diferent, només comparteixen el nom”, ha dit, alhora que ha insistit que vol ser un butlletí consultable digitalment a través de la web de l’Ajuntament de Terrassa que “no té cap cost perquè es fa a nivell intern“.

El govern recupera el “Visquem” en digital

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Junts demana que tots els grups municipals tinguin veu en el “Visquem Terrassa”
To Top