Publicitat
Terrassa

Obre una cafeteria a Terrassa dedicada als gats

Pingu Cat Cafè és un “cat cafè”, una cafeteria que compta amb la presència de gats i gates perquè els clients gaudeixin de la seva companyia

El logo del Pingu Cat Cafè

Coneixes els “cats cafè”? Es tracta de cafeteries on hom pot prendre alguna cosa mentre gaudeix de la companyia de gats i gates. Terrassa estrenarà d’aquí dues setmanes la cafeteria Pingu Cat Cafè, que predica aquest model.

Tal i com indiquen des de la mateixa cafeteria, els animals viuen al local com si es tractés d’una casa d’acollida, ja que provenen d’una protectora, i l’establiment els tindrà en acollida fins que alguna família decideixi a formalitzar-ne l’adopció, donant pas a l’entrada d’altres gats i gates en la mateixa situació.

La cafeteria es troba a la Carretera de Montcada 155, local. CP, i s’inaugurarà oficialment el dissabte 7 de maig.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top