Publicitat
Bombers de la Generalitat Incendi Bombers Terrassa Diari de Terrassa (28)
Terrassa

Desallotjament forçós per un incendi en una casa okupada de Terrassa

Incendi al carrer de Girona, a Sant Pere Nord

Bomber de Terrassa en una intervenció

Un incendi va cremar aquest diumenge passat una casa okupada de Terrassa i va obligar a desallotjar les persones que hi vivien.

El foc es va declarar a les 20.30 hores en un edifici situat al carrer de Girona, en el tram comprès entre el de Roig Ventura i el del Doctor Calsina, a Sant Pere. Fins a cinc dotacions de Bombers de la Generalitat van acudir a aquest tram, que va quedar tallat al trànsit per agents de la Policia Municipal.

Els ocupants havien sortit de l’immoble poc abans, segons veïns. La porta estava tapiada i els habitants entraven i sortien per una finestra. Per allà van entrar també els bombers. Un gos treia el cap al carrer des del terrat.

L’incendi va cremar fustes en una habitació. Els bombers van acabar el seu treball poc abans de les 22 hores. Vint minuts després va tornar a la zona una dotació d’aquest cos per confirmar que la casa no estava habitable. Dos ocupants discutien a les portes de la casa amb uns policies.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Desallotjament forçós per un incendi en una casa okupada de Terrassa
To Top