Publicitat
Autonoms egarencs (1)
Terrassa

Comerciants de Terrassa amb “walkie-talkie” contra els robatoris

Autònoms Egarencs avisa d’una vaga per la inseguretat

Membres d'Autònoms Egarencs, amb una víctima de robatori

Diversos comerciants afectats per robatoris han muntat una xarxa de comunicacions entre ells mitjançant “walkietalkie”. Això assegura l’Associació d’Autònoms Egarencs (AAE), una entitat amb uns 500 associats que ha fet seves les reivindicacions de part del sector comercial de Terrassa que se sent fuetejada per la inseguretat. L’associació ha impulsat una plataforma de damnificats per delictes.

Aquest dimarts passat, de matinada, un individu va assaltar una botiga de productes per a animals situada a l’avinguda del Vallès, a Sant Pere Nord, després de destrossar una lluna amb una llamborda. Va robar un parell de iogurts i un ambientador. Els Mossos d’Esquadra el van detenir. L’endemà es va celebrar judici ràpid i l’acusat va ser condemnat a vuit mesos de presó que no complirà si no delinqueix en els pròxims dos anys. Les víctimes del robatori ja l’han vist per les proximitats del local.

Un ganivet

A uns metres hi ha una botiga de roba, D’Yuliet Moda, que fa uns mesos va ser assaltada per un delinqüent armat d’un ganivet. La responsable del comerç era allà amb la seva filla petita. Abans tancava a les 21 hores. Ara ho fa a les 20, i té la porta tancada amb pestell.

AAE va visitar aquest dimecres tots dos establiments. La junta directiva de l’associació va ser testimoni, la nit del dijous a divendres de la setmana passada, d’un doble intent d’assalt: uns adolescents amb bats de beisbol van intentar entrar en un restaurant i un bar musical.

L’entitat ha començat una campanya “per conèixer de primera mà” els fets i entrevistar-se amb víctimes. Ha decidit “impulsar la creació d’una plataforma d’autònoms afectats pels robatoris” i exigir a l’Ajuntament diverses mesures, com “la necessària ampliació d’efectius de la Policia Municipal”. En cas de continuar aquesta situació “d’inseguretat creixent”, plantejarà una jornada de tancament comercial.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Comerciants de Terrassa amb “walkie-talkie” contra els robatoris
To Top