Publicitat
Presentació pedalada solidària BTT Sanfilippo_
Terrassa

Pedalada solidària a Terrassa amb Sanfilippo

Aquest diumenge, al polígon de Can Petit

La regidora Mònica Polo i Belén Zafra, durant la presentació de l'acte

“Tornem!”. Així encapçala l’Associació Sanfilippo el cartell en el qual anuncia el seu pròxim acte solidari. El celebrarà aquest diumenge, 8 de maig. És la Pedalada-BTT, que arriba a la seva vuitena edició i suposarà el retrobament de l’entitat benèfica amb molta de la gent que l’ha secundat durant anys. Les restriccions per la pandèmia han frenat les activitats de l’associació com ha ocorregut en altres casos.

L’Associació Sanfilippo Barcelona és una entitat egarenca que recapta fons per a la recerca de la síndrome Sanfilippo, una malaltia neurodegenerativa infantil, acumulativa i mortal. És una malaltia rara que sofreix un jove egarenc. No hi ha cura.

A Can Petit

L’entitat, presidida per Belén Zafra, ha organitzat la seva vuitena Pedalada, que enguany canvia de lloc de sortida i arribada. No serà el Pla del Bon Aire, com abans, sinó l’aparcament del Supeco, a la carretera de Castellar, al polígon de Can Petit.

Els organitzadors han previst dos recorreguts, un de 40 quilòmetres i un altre de 20. La inscripció-donatiu costa 17 euros (inclou pack i esmorçar) i el lliurament de dorsals es farà a les 8 hores. Una hora després començarà la Pedalada. Les inscripcions es poden dur a terme en l’adreça de correu electrònic sanfilippobarcelona@gmail.com. Fa uns dies l’Ajuntament va presentar l’acte amb l’associació al Consistori.

La recaptació de l’esdeveniment anirà destinada a la investigació de la síndrome, als tractaments pal·liatius i a l’ajuda a les famílies afectades.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Pedalada solidària a Terrassa amb Sanfilippo
To Top