Publicitat
Terrassa

La dansa, temàtica de la Fira Modernista del 2023

Les ballarines de l’Espai Dansa, l’escola de dansa terrassenca de Mireia Ferrer, han fet una demostració sobre l’escenari aquest diumenge

Després d’un cap de setmana ple d’activitats, la Fira Modernista d’enguany ha arribat ja a la seva fi. Des d’ara, Terrassa dansarà cap a la pròxima fira: la temàtica principal de la Fira Modernista del 2023 és la dansa. Així s’ha anunciat amb clamors dels presentadors i públic a l’acte de cloenda de la fira, que ha reunit la tarda d’aquest diumenge terrassencs i terrassenques a la Plaça Vella, simulant que era la Plaça Major del 1900.

Per tancar l’acte, les ballarines de l’Espai Dansa, estudi de dansa terrassenc a càrrec de la directora Mireia Ferrer, han fet una demostració de ballet clàssic sobre l’escenari. Les noies han vestit amb un mallot blanc amb faldilla i un monyo recollit amb un llaç, simbolitzant les ballarines que pintava Edgar Degas, pintor i esculptor francès del modernisme.

“Començarem el curs vinent a preparar-ho tot i adaptarem les nostres peces al modernisme per la fira. Estem eufòriques davant la notícia, i més després d’haver passat molt durament la pandèmia”, ha explicat Mireia Ferrer, directora de l’Espai Dansa.

Cantarins i cantarines a la Plaça Vella

Abans de la gran notícia, l’acte de cloenda de la Fira Modernista ha aplegat cantarins i cantarines al voltant de la música de la nostra terra, simulant un càstig per escollir els solistes del sainet líric “Pel teu amor”. Els conductors de l’acte han estat els cantants Laia Camps i Joan Martínez, que han interpretat els personatges del tenor italià Giovanni Martinelli i la soprano francesa Lali Duchamp.

Entre ells i el públic assistent, que ha omplert totes les cadires disponibles per l’acte, han cantat i ballat les cançons del cançoner escollit. Algunes eren “Rossinyol”, “La pastoreta”, “Oreneta”, “L’hereu Riera” i “La calma del mar”. Per finalitzar amb els cants, han entonat temes de la popular òpera La Traviata, obra de Giuseppe Verdi.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top