Publicitat
Terrassa

Un toc de mecanografia modernista

El projecte QWERTYCAT, de la família terrassenca Codinas, apropa les màquines d’escriure a petits i grans al Parc de Sant Jordi

Només dissabte més de 700 persones van fer la seva fitxa de mecanografia / Família Codinas

La Fira Modernista d’enguany, sens dubte, deixarà rastre. Ja es noten les ganes dels terrassencs de sortir al carrer i viure de ple el modernisme sense restriccions. Des de divendres i fins aquest diumenge, la nostra ciutat reuneix més de 400 activitats per a petits i grans, amb tallers, visites programades, paradetes de queviures i degustacions per diferents punts del municipi.

Una de les mostres que més interès ha demostrat ha estat el projecte QWERTYCAT, el “Taller-Museu de recuperació de màquines d’escriure”, que s’ha instal·lat al Parc de Sant Jordi, davant de la Masia Freixa. És un projecte propi de la família terrassenca Codinas, que s’ha estrenat enguany a la Fira Modernista.

La iniciativa ha estat un èxit: només dissabte, més de 700 persones van passar per fer la seva fitxa de mecanografia. Aquest diumenge la xifra va en augment, amb persones de totes les seves edats descobrint un món nou o recordant experiències i emocions viscudes.

Família Codinas

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top