Publicitat
Robatori empresa
Terrassa

Robatori en una empresa de construccions de Terrassa

Uns lladres han assaltat una oficina a la carretera d’Olesa

Imatge dels danys causats pels assaltants

Uns lladres han assaltat aquesta matinada de dilluns les oficines d’una empresa de construccions de Terrassa.

El robatori amb força ha estat perpetrat a la carretera d’Olesa, al local de l’empresa Lypcons. Els delinqüents han violentat tres portes per entrar en les oficines. El més probable és que hagin utilitzat un gat hidràulic per arrencar part de la persiana exterior, doncs hi havia gotes d’oli a la vorera. Hi han entrat per un petit buit i després han forçat dues portes interiors.

Dins del local han trencat una impressora i una pantalla. S’han endut un equip informàtic. Els Mossos d’Esquadra han inspeccionat l’oficina i han obert una investigació per identificar els assaltants.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Robatori en una empresa de construccions de Terrassa
To Top