Publicitat
Policia Municipal de Terrassa
Terrassa

Conductor amb drogues a Terrassa

Duia estupefaents i va donar positiu en consum de drogues

Policia Municipal de Terrassa

Duia a sobre marihuana i cocaïna i va donar positiu en estupefaents. La Policia Municipal va denunciar aquest dilluns un conductor al qual va aturar a Terrassa.

Una dotació policial va interceptar el vehicle a les 21 hores al carrer d’Ibáñez de Aldecoa, al sector de les Arenes-la Grípia-Can Montllor. En apropar-se al cotxe, els agents van notar una forta olor a marihuana i van decidir realitzar un escorcoll.

El conductor duia 2,84 grams de marihuana i dues paperines de cocaïna amb un pes de 0,84 grams. A més, el sospitós va donar positiu en THC, el principi actiu del cànnabis, a la prova de detecció de consum de drogues. Va ser denunciat per tinença d’estupefaents i per circular sota els efectes de substàncies tòxiques.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Conductor amb drogues a Terrassa
To Top