Publicitat
Riera
Terrassa

El 87% del pla de mandat de Terrassa està fet o en curs

El govern municipal amplia el portal de transparència

L'Ajuntament ha executat el 65% de les acciones previstes a les rieres

Mancant un any per a acabar la legislatura, el govern municipal ha executat o està en curs d’executar el 86,6% de les accions previstes en el pla de mandat. Així ho han manifestat aquest dimarts les portaveus de les dues forces polítiques de l’executiu, Tot per Terrassa i Esquerra, en una compareixença pública per rendir comptes dels tres anys transcorreguts des de la seva entrada en el govern. El 10% de les actuacions previstes han estat dutes a terme totalment. El 13% encara no ha començat.

“Sense caure en triomfalismes, són dades molt positives”, ha subratllat Lluïsa Melgares, tinenta d’alcalde i portaveu de Tot per Terrassa, abans de recordar un context “d’anys molt complicats” per la crisi sanitària derivada de la pandèmia. Els reptes i compromisos no han variat, però sí que van obligar a revisar, fa un any, les prioritats, sobretot pels obstacles econòmics i el descens d’ingressos. “No fem tot el que voldríem, però sí que anem a bon ritme amb molts esforços“, ha declarat Melgares sobre el compliment d’un programa de deu objectius estratègics, 163 eixos d’actuació i 825 actuacions, d’una despesa de gairebé 42 milions d’euros l’any passat.

El 13% de les accions contemplades en el pla de mandat no han estat començades. Ona Martínez, regidora de Transparència, Qualitat i Tecnologia i portaveu d’ERC, ha presentat una nova eina tecnològica, incorporada al portal de transparència de l’Ajuntament i fruit d’un contracte amb Gobierto, que permet als ciutadans visualitzar d’una manera comprensible el funcionament del pressupost municipal, amb guies, informacions de contractes i licitacions i fitxes de les actuacions municipals, entre altres documents.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El 87% del pla de mandat de Terrassa està fet o en curs
To Top