Publicitat
monument de la dona
Terrassa

Talls de trànsit a Terrassa per la reparació del pont de la Dona

Els talls de circulació començaran dilluns i acabaran el 25 de maig

Monument de la Dona

El trànsit de vehicles serà tallat al passeig del Vint-i-dos de Juliol, per fases, des de dilluns vinent , 16 de maig, fins el 25 de maig, a l’alçada del pont de la Dona. El motiu: les actuacions preventives per sanejar el pont.

Els talls es duran a terme de 8 a 17 hores, en horari diürn, i de 1 a 4, en horari nocturn. En la primera fase (del 16 al 19 de maig), afectaran a la banda nord del passeig, amb tall des del carrer de Màlaga. En la segona (el mateix període), les interrupcions s’executaran a la banda sud des de l’accés deprimit per sota de la plaça de la Dona.

Els treballs nocturns en l’ambit de la línia ferroviària es desenvoluparan en la fase 3, entre el 20 i el 25 de maig. L’Ajuntament ha informat aquest divendres que l’objectiu dels treballs és sanejar i assegurar les impostes est i interior del pont. El termini previst d’execució de les obres és de 13 dies.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Talls de trànsit a Terrassa per la reparació del pont de la Dona
To Top