Publicitat
Caipirinhas Rumberus
Terrassa

El barri de Sant Pere de Terrassa torna a ser de festa

Començarà divendres amb el festival Sant Pere Sona!

Caipirinhas Rumberus actuarà al Sant Pere Sona!

El festival de música Sant Pere Sona! obrirà aquest divendres vinent les portes a un retrobament dels veïns del barri de Sant Pere de Terrassa amb la seva festa major després de dos anys d’interrupció. El programa té una vintena d’actes: inclou contes, tallers, dinar popular i altres activitats concebudes per a tots els públics.

L’entitat cultural La Papallona torna a organitzar la festa, aquest cop amb el suport de l’associació veïnal de Sant Pere i la col·laboració de comerciants del barri.

El Sant Pere Sona tindrà lloc, com en anteriors edicions (aquesta és la 17a) , a la plaça del Triomf. Començarà a les 22.30 i tindrà com a protagonistes les bandes Mimetic Theory (rock alternatiu) i Caipirinhas Rumberus (caribe mix party lifestyle).

Bitlles

A les 11 hores de dissabte se celebrarà la 14a Tirada de Bitlles Catalanes, a la plaça Rosa Mora. A la tarda se succeiran les activitats a partir de les 16.30. A aquesta hora començarà la Plantada i Cercavila. Després arribarà el torn del campionat d’escacs, els contes, els jocs de fusta familiars, la xocolatada i el ball de nit, amb Moonwalkers i Ariel Vigo Trio.

La plaça del Triomf serà el centre neuràlgic de la festa, que diumenge iniciarà la seva jornada amb una exposició de bonsais i continuarà amb una batukada de Las Desterrás i un taller de pintar coixins. Al migdia, abans del dinar popular (a les 14 hores), n’hi haurà bombolles de sabó gegants, batalles de breakdance i una ballada de sardanes.

Després del dinar (el tiquet costa 10 euros), la popular festa de Sant Pere recorrerà el seu últim tram amb una pallassada, teatre en anglès i havaneres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El barri de Sant Pere de Terrassa torna a ser de festa
To Top