Publicitat
Policia Mossos d'Esquadra a terrassa Diari de Terrassa (33)
Terrassa

Agredeix dues dones per robar-los els mòbils a Terrassa

Els Mossos d’Esquadra han detingut el sospitós

Efectius dels Mossos d'Esquadra a Terrassa

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dilluns un jove que acabava de robar amb violència dos telèfons mòbils a sengles dones a Terrassa. El sospitós, de 23 anys, es va enfrontar amb uns policies. Va ser detingut com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i un delicte de resistència a agents de l’autoritat.

Els fets van tenir lloc pels volts de les 8 hores d’aquest dilluns. Els mossos van rebre l’avís d’un robatori al carrer de Sant Lluís, a la part sud de la Maurina, tocant al Roc Blanc. Un jove havia sostret el telèfon mòbil a una dona donant-li una empenta que l’havia fet caure a terra.

Uns agents es van dirigir a la zona i van buscar l’autor dels fets. Ja a Ca n’Aurell, a la cantonada del carrer de Faraday amb el de l’Infant Martí, van veure un individu que coincidia amb la descripció del lladre. Els mossos van ser testimonis d’un segon robatori. El sospitós al qual havien descobert estava assaltant una segona víctima, una altra dona, amb el mateix procediment.

Resistència

Va fugir corrent, amb els policies darrere. Durant la persecució, el lladre va llençar a terra un telèfon mòbil sostret, el segon.

El van aturar al carrer de Watt, al costat del de Nicolau Talló. Segons els mossos, el sospitós va oposar resistència i va intentar colpejar els agents “tot i els intents d’aquests per calmar-lo”.

Els mossos van recuperar el mòbil que el lladre havia llençat en la seva fugida i el van retornar a la seva propietària.

Una unitat policial va traslladar el detingut a la comissaría de Can Tusell per a la instrucció de diligències per dos delictes de robatori amb violència i intimidació i un delicte de resistència. Dimarts, els mossos el van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Terrassa, que va acordar el seu ingrés a presó.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Agredeix dues dones per robar-los els mòbils a Terrassa
To Top