Publicitat
Cultura i Espectacles

La màgia de la música clàssica arriba als barris

El 13è cicle Sons Clàssic ofereix set concerts amb noms reconeguts de la lírica

La Banda de Terrassa actuarà el diumenge a la plaça de Ca N'Anglada

La Banda de Terrassa serà l’encarregada aquest diumenge, 22 de maig, d’inaugurar el 13è cicle de Sons Clàssic, una programació que portarà la màgia de la música clàssica als barris de la ciutat. La formació, dirigida per Pol Pastor, actuarà a la plaça de Ca N’Anglada (12 hores) i oferirà un repertori amb obres de caràcter popular de Zimmer, Coldplay i Santana, entre d’altres. En el concert es podran sentir temes ben reconeguts de bandes sonores de pel·lícules famoses, música de ball i alguns fragments d’obres cèlebres de teatre musical, per tal de gaudir d’un vermut musical a l’aire lliure i molt entretingut.

La programació, que ha estat presentada al centre cívic Maria Aurèlia Capmany aquest dimecres per la regidora de Cultura Rosa Boladeras, acollirà set propostes més amb noms de primera línia en el gènere de la clàssica. El segon concert ve de la mà d‘Anna Farrés (soprano) i Esther Piñol (arpa), que pujaran a l’escenari de la biblioteca del districte 4 (Bd4) el dimecres 1 de juny a les 19.30 hores. El duet ha preparat peces de Grieg, TournierFrankBellini i Puccini lligades des d’una mirada femenina i en temes sobre l’amor, la diversió, la poètica i la picardia.

La “temptació” arribarà amb el tenor Jorge Juan Morata i Belisana Ruiz, a la guitarra barroca, el divendres 10 de juny al casal cívic de Can Boada (20 hores). Fem referència a aquest mot perquè el títol del concert és¡Qué tentación!” i té l’objectiu de ser un repertori distès i informal que abastarà des del barroc fins a l’actualitat. En el viatge sonaran temes relatius a les passions humanes que acompanyant des de l’ús de raó dels éssers.

Les próximes propostes es faran el 12 de juny en sessió de migdia i tarda. La primera és de pel·lícula perquè el duet Rainbow, format per Mariona Pallachmezzosoprano, i Jordi Armengol, al piano, evocaran bandes sonores creades per Michel Legrand, George Gershwin, Cole Porter o Richard RodgersPallach i Armengol oferiran aquest repertori al centre cívic de Can Parellada, a les 12 hores.

La segona fa un homenatge i difon el llegat de Felip Pedrell. La reconeguda pianista Ingrid Cusidó serà la protagonista del concert i estarà acompanyada de l’especialista Joan Vives que anirà comentant el llegat de Felip Pedrell a través dels tres grans compositors: Albéniz, Granados i de Falla. Cusidó farà l’actuació a l’Arxiu Històric de Terrassa a les 18 hores.

El cicle es clourà el dia 19 de juny a l’església unida de Can Tusell (18 hores) amb “Embrujo de Mediterránea D&M amb Georgina Márquez, dansa, Juan Mario Cuellar, guitarra i Andrés Gil, al piano. L’espectacle de ball i música desplegarà obres de Granados, Albéniz, Tàrrega, Falla, Malats, Ariel Ramírez i Maria Luisa Anido, entre d’altres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La màgia de la música clàssica arriba als barris
To Top