Publicitat
Despreniment Terrassa
Terrassa

Despreniments de façana al Centre de Terrassa

Intervenció urgent dels bombers al carrer de Gaudí

Tros de cornisa al terra del carrer de Gaudí / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Efectius de bombers han hagut de sanejar un edifici del Centre de Terrassa en una operació d’urgència aquest matí de dijous. Diversos trossos d’una façana havien caigut a la via pública a la cantonada del carrer de Gaudí amb el de la Rasa.

Els serveis d’emergències han estat alertats a les 8.28 hores: fragments de la cornisa d’un immoble s’havien desprès al carrer de Gaudí. La Policia Municipal ha avisat el cos de Bombers de la Generalitat per retirar altres elements que poguessin estar en mal estat.

A més d’agents locals, a la zona s’ha presentat un tècnic municipal per inspeccionar l’exterior de l’edifici i els riscos que podia comportar el seu possible deteriorament. Segons les primeres informacions, el despreniment havia afectat també una xarxa protectora.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Despreniments de façana al Centre de Terrassa
To Top