Publicitat
Terrassa

Campanya de micromecenatge d’El Corralito

La comunitat vol millorar les instal·lacions per als seus residents

Una de les activitats que es desenvolupen a les instalacions de l'entitat de creacions artístiques

El Corralito CCA vol millorar i condicionar el seu espai de creacions artístiques, per tal de poder oferir un servei digne i de qualitat per als seus residents. És per aquest motiu, que ha decidit tirar endavant una campanya de micromecenatge a través de la coneguda plataforma Goteo.org.

La campanya estarà activa fins a finals de juny. El funcionament d’aquesta modalitat de finançament és molt fàcil i intuïtiva. Només cal entrar dins del següent enllaç: goteo.cc/elgalliner o entrant a la plataforma de goteo.org i buscant el projecte “El Galliner” de El Corralito i escollir quina donació es vol aportar a canvi de les recompenses que us ofereix el centre.

Una de les activitats que desenvolupa l’espai de creacions artístiques

El Corralito CCA és una comunitat de joves creatius autogestionats que desenvolupen projectes en l’àmbit de l’art i la cultura des de l’any 2015.

El projecte es basa a facilitar la participació col·lectiva entre diferents artistes de la ciutat, per tal d’articular i enfortir el teixit cultural i artístic d’aquesta. Amb tot el centre desenvolupa la seva activitat posant les persones i la seva capacitat d’intervenir com a protagonistes, amb la intenció de transformar les dinàmiques socials i culturals.

Amb aquest micromecenatge, el Corralito pretén condicionar el centre, per tal de convertir-lo en un espai més complet i ben equipat per a les seves artistes i per a les ciutadanes de la ciutat en general. Es vol arribar a més persones i poder seguir teixint un entramat cultural, artístic i crític a la ciutat de Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Campanya de micromecenatge d’El Corralito
To Top