Publicitat
Terrassa

Aurora Torrents pren possessió com a degana de la FOOT

Una de les accions previstes pel nou equip liderat per Aurora Torrents és incrementar la mobilitat Erasmus i la creació d’un campus de la visió a Terrassa

Torrens, celebrant ahir la seva incorporació al càrrec com a degana de la Facultat d’Òptica i Optometria / LLUÍS CLOTET

La professora i investigadora Aurora Torrents va iniciar ahir el seu mandat com a degana de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT), de la Universitat Politècnica de Catalunya-BarcelonaTech (UPC). L’acte de presa de possessió del càrrec va comptar amb la participació de Daniel Crespo, rector de la UPC i de Joan Gispets, que ha esgotat el seu segon mandat com a degà de la FOOT després de vuit anys en el càrrec.

En els darrers quatre anys, Aurora Torrents ha estat vicedegana de Formació per a Professionals de la FOOT. El nou equip està format nous integrants i una part de representants que ja ha exercit càrrecs de responsabilitat durant els mandats de Joan Gispets.

En l’àmbit acadèmic, un dels objectius del mandat d’Aurora Torrents serà continuar la implantació del pla d’estudis de grau en òptica i optometria 2020, així com el nou pla d’estudis de màster en optometria i ciències de la visió 2022. També es vol treballar en la captació de recursos propis, així com en optimitzar els recursos disponibles des del punt de vista de la sostenibilitat.

Una de les accions previstes pel nou equip liderat per Aurora Torrents és incrementar la mobilitat Erasmus i la creació d’un campus de la visió a Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top