Publicitat
Terrassa

Alt risc d’incendi forestal a Terrassa

Els Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya i el Servei d’Emergències de Terrassa recomanen extremar les precaucions i avisar al 112 en cas de veure fum en espais forestals

Mapa del risc d'incendi elaborat pels Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya

A causa de les altes temperatures previstes per aquest cap de setmana, el risc d’incendis forestals ha augmentat considerablement a 19 comarques de Catalunya. Per aquest motiu, els Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya han activat el Pla Alfa, que classifica cada comarca segons el risc d’incendi.

La comarca del Vallès Occidental, dins de la qual es troba Terrassa, es troba pintada de color vermell, factor que indica un alt risc d’incendi. Actualment es troba en el nivell 2 de risc. Els Agents Rurals han anunciat que, per prevenció davant aquest episodi de calor, han anul·lat 7.438 activitats amb alt risc d’incendi.

El Servei d’Emergències de Terrassa ha alertat a la població de prendre les màximes precaucions i avisar ràpidament al 112 en cas de veure fum a l’espai forestal. Les temperatures d’aquest dissabte a Terrassa es calcula que arribaran a 34 graus.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top