Publicitat
Cap Can Roca Terrassa visita d'obres Nebridi Aróztegui (16)
Terrassa

L’AV de Can Roca pregunta a Salut quan obrirà el nou CAP

En Comú Podem i el sindicat Metges de Catalunya porten el tema al Parlament

L’Associació de Veins del barri de Can Roca ha fet un comunicat en què pregunta al departament de Salut quan obrirà el nou CAP de Can Roca. La pregunta arriba dies després que el comitè d’empresa del CST fes públic un comunicat en què acusava Mútua del retard en l’entrada en servei del nou equipament i centrava el problema en la subrogació de personal al nou centre i, sobretot, en la derivació hospitalària de pacients (20 mil usuaris arribaran del CAP Rambla).

Aquests pacients continuarien tenint l’Hospital Universitari MútuaTerrassa com a referent, tot i que el CAP de Can Roca serà gestionat pel CST, que té l’Hospital de Terrassa com a centre propi.
“Una obra d’aquestes característiques finançada amb diners públics hauria de rebre un tracte més amable per part de les entitats que hi formaran part, tant en la gestió com en el seu bon funcionament, per tant, és hora que el departament de salut vagi facilitant les explicacions oportunes”, diuen des de l’AVV de Can Roca.

L’entitat recorda que el 23 de març els van anunciar que les obres del CAP estaven acabades, que “es trobava en la fase d’equipament interior” i pendent de “la contractació del personal sanitari i administratiu que se n’ocuparà; aquest és el moll de l’os”.

D’altra banda, el grup parlamentari d’En Comú Podem i el sindicat Metges de Catalunya han entrat preguntes al Parlament de Catalunya sobre el tema. El sindicat també ha demanat entrevista amb l’alcalde, Jordi Ballart

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
L’AV de Can Roca pregunta a Salut quan obrirà el nou CAP
To Top