Publicitat
Festa Major

La Festa Major de Terrassa recuperarà les places i carrers

El Parc de Sant Jordi serà un “espai oasi” dins la celebració. Hi haurà un espectacles d’humor i el cap de cartell musical serà “femení i molt sol·licitat”

El concert de Lildami durant la Festa Major de Terrassa de l'any passat / Lluís Clotet

La Festa Major de Terrassa recuperarà enguany la seva presencialitat al 100% i es tornarà a celebrar en carrers i places deixant enrere els espais tancats de l’any passat. Així ho ha explicat la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, Rosa Boladeras, en la presentació del cartell d’aquesta edició, que començarà d’aquí just un mes, l’1 de juliol, i s’allargarà fins al dia 6.

“Comença a fer olor de Festa Major. Sabem que hi ha molta gent pendent de saber com serà, però de moment podem donar pocs detalls”, ha indicat la regidora. Tot i això, Boladeras ha avançat que la celebració recuperarà els espais oberts i presentarà algunes novetats. Així, el Parc de Sant Jordi agafarà protagonisme com “un espai oasi dins de la festa”. “La Festa Major és llum, color, vida i aglomeracions però hem considerat que calia també un espai més tranquil i el situarem al Parc de Sant Jordi”, ha explicat Boladeras. “Hi haurà activitats amb un volum no tant alt ni gaire llum”, ha informat. Serà també l’epicentre de les activitats d’humor i el punt vegà de la Festa Major, on hi haurà diverses propostes gastronòmiques.

Segons ha manifestat l’edil la Festa Major d’enguany s’assemblarà força a la dels anys prepandèmia. Com havia estat habitual aquells últims anys, els escenaris principals tornaran a ser el Parc dels Catalans, la Plaça Nova i la Plaça Vella. La Plaça del Rector Homs, “un espai singular” que en les últimes edicions s’havia anat incorporant a la Festa, acollirà concerts de música clàssica i cant coral.

Per la seva banda, El Jove, l’espai de la festa dedicat al jovent amb concerts de nit i de matinada, tornarà a l’Espai Vela del Parc de Vallparadís. La Festa Major Infantil també se celebrarà al parc, segons ha comentat la regidora, que ha destacat que enguany l’Espai Vapor, que acostuma a celebrar-se a la Plaça del Vapor Ventalló però que l’any passat es va es va traslladar a Can Jofresa, celebrarà deu anys.

Boladeras no ha revelat els noms dels cantants i grups que actuaran aquells dies a Terrassa. “Tindrem un cap de cartell femení molt sol·licitat“, ha dit, però.

El fi de festa tornarà a ser amb focs artificials descentralitzats. Hi haurà, com l’any passat cinc castells de foc simultanis en diversos punts de la ciutat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La Festa Major de Terrassa recuperarà les places i carrers
To Top