Publicitat
Terrassa

La ministra Raquel Sánchez: “Una manifestació petita per reivindicar la B-40”

La ministra anuncia novetats per a la continuïtat de l’autovia

La ministra Raquel Sánchez, en una compareixença pública

La ministra de Transports , Mobilitat i Agenda Urbana, la catalana Raquel Sánchez, ha minimitzat avui la manifestació d’empresaris i ajuntaments contra els ajornaments de la B-40 en una entrevista radiofònica al programa “El Mon a Rac 1” que condueix Jordi Basté.

Sànchez ha deixat caure que no enten la protesta, després que el seu ministeri hagués posat una data d’acabament de les obres del tram Viladecavalls-Olesa: octubre de 2023. “Ahir (per dilluns) em preguntaven per la B-40”, ha començat argumentant la política, que en un moment de l’entrevista, centrat en les obres aturades a Catalunya, s’ha referit a la concentració vallesana. La ha definit com “una manifestació petita per reivindicar la B-40, quan ens hem compromès amb un termini”.

Sánchez  ha insistit que el seu ministeri s’ha trobat a Catalunya “moltes obres paralitzades i al calaix” i que el seu compromís és “accelerar el més possible l’execució d’aquests projectes”. I ha puntualitzat que “fer infraestructures no és com fer pisos”. La ministra també s’ha referit a la continuació de la B-40, que actualment acaba en una petita rotonda al nord de la ciutat de Terrassa. Els municipis vallesans, la Generalitat i l’Estat fa mesos que negocien donar continuïtat a l’autovia fins a enllaçar amb la ronda Oest de Sabadell. “Tinc prevista una reunió d’aquí a pocs dies amb els ajuntaments afectats -ha dit. Per fi s’ha trobat una alternativa amb un traçat que s’estava discutint amb la Generalitat”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La ministra Raquel Sánchez: “Una manifestació petita per reivindicar la B-40”
To Top