Publicitat
Terrassa

La instal·lació de la malla al pont de Sant Pere començarà dilluns

A partir del proper dilluns, l’Ajuntament posarà en marxa una actuació per millorar la seguretat de l’històric pont de Sant Pere, mentre no s’executa el projecte de millora integral d’aquest element patrimonial, que està pendent de recursos.

La infraestructura del segle XVI presenta algunes patologies que, tot i que no n’afecten l’estabilitat, sí que podrien provocar alguns despreniments. Per aquest motiu, s’ha decidit fer una intervenció preventiva que consistirà en la col·locació d’una malla de seguretat per tal d’evitar possibles caigudes de material a les zones transitades per als vianants del parc de Vallparadís.

Les xarxes es col·locaran a partir dels dos metres d’altura i embolcallaran els dos arcs de l’estructura, cobrint el frontal de les tres piles, tant a la cara nord com a la cara sud del pont.

Mentre durin els treballs d’instal·lació de la malla, el pas per sota de l’estructura es veurà parcialment afectat, excepte els dies de cap de setmana:

  • Des del dia 20 i fins al 28 de juny, es prohibirà el pas per sota de l’arc gran, de les 8 h a les 18h.
  • Posteriorment, a partir del 29 de juny i fins a inicis de juliol, es tallarà el pas per sota de l’arc petit, en el mateix horari.

En aquest sentit, s’aconsella fer ús de les rutes alternatives.

L’execució dels treballs té en un termini previst de dues setmanes i tindrà un cost de 18.489,95 euros.

Una malla al pont de Sant Pere contra despreniments

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top