Publicitat
Terrassa

Carrils addicionals per reduir les cues a l’AP-7

Els transportistes celebren que no s’hagin implementat prohibicions de circulació més enllà de les habituals

L’AP-7 sentit Girona, a l’alçada de Sant Cugat / alberto tallón

Els terrassencs que hagin sortit avui de la ciutat en direcció nord i sud de l’autopista AP-7 tindran carrils addicionals per circular. Aquesta és una de les mesures que va anunciar el Govern per reduir les cues quilomètriques que es formen cada cap de setmana en aquesta via.

Els representants de la Coordinadora d’Organitzacions del Transport (COT), de la que en forma part el Gremi de Transports i Logística de Catalunya, es van reunir dijous amb el director del Servei Català del Trànsit, Ramon Lamiel, així com amb el secretari general d’Interior, Oriol Amorós, en una trobada en la qual van traslladar i concretar les restriccions que es preveuen a l’AP-7, per part del Govern de la Generalitat, per tractar de disminuir l’augment de tràfic que s’ha produït després de l’aixecament dels peatges.

Durant la reunió es va informar que el Servei Català del Trànsit en cap cas té previst implementar noves prohibicions que limitin l’activitat econòmica, de manera que s’aplicaran exclusivament les negociades amb les associacions del sector a principis d’aquest any i que van ser aprovades a l’abril. Estableixen la limitació de circulació de camions entre les 17 i les 22 hores dels diumenges de juliol, així com els dilluns 15 d’agost i el 26 de setembre, dies festius.

D’altra banda, es mantenen les restriccions els diumenges a la tarda a les autopistes AP-7, C-32 i B-23, que s’apliquen des de les 15 a les 22 hores. En aquest cas, els camions han de circular pel carril dret, no poden avançar i han de circular a un màxim de 80 km/hora.

Respecte a les mesures addicionals, s’habilitarà un nou carril addicional a l’AP-7 nord, entre Sant Celoni i Parets, que se sumarà als 40 quilòmetres amb els quals s’ha dotat l’AP-7 sud.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top