Publicitat
Plaça de Ca N'Anglada Parròquia de San Cristobal Iglesia Església de Sant Cristòfol
Terrassa

Un home i el seu nebot són condemnats per una agressió a Terrassa

La víctima va patir una fractura nasal en rebre cops de puny

Els fets van tenir lloc a la plaça de Ca n'Anglada el maig de l'any passat

“Tu ets nou aquí, vas de fanfarró”. Després d’aquest comentari, tiet i nebot van colpejar el destinatari de la frase. L’home encara no havia sortit del cotxe quan va rebre la pluja de cops de puny que li va fracturar el nas, lesions per les quals ha de rebre 1.000 euros d’indemnització. Els dos acusats han estat condemnats, a més, a una multa de 225 euros, un, i de 135, l’altre, per un delicte lleu de lesions.

Allò va ocórrer a la plaça de Ca n’Anglada l’11 de maig del 2021. La Justícia afirma que la víctima estava aparcant el seu cotxe quan, per causes que no han transcendit, els imputats es van acostar a ell, li van dedicar el comentari i li van donar cops de puny. El conductor va intentar fugir, va baixar, i va rebre puntades “que li van fer caure a terra”.

Recurs desestimat

Oncle i nebot van apel·lar una primera sentència condemnatòria. El nebot va argumentar que només va repel·lir l’agressió del conductor. El seu oncle va reconèixer que va haver-hi una baralla entre el seu nebot i el denunciant, i que ell només va separar-los. L’Audiència Provincial desestima el recursos i confirma la primera resolució.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un home i el seu nebot són condemnats per una agressió a Terrassa
To Top