Publicitat
Terrassa

Les piscines de Terrassa, les més econòmiques de la comarca

L’entrada a les piscines municipals de la nostra ciutat, tant de matí com de tarda, és de 2,5 euros per adult, i gratuïta pels menors de 14 anys. Comparant amb altres piscines, és el preu més assumible de la comarca

Les piscines municipals han obert el 24 de juny, dia de Sant Joan, i romandran obertes fins al 4 de setembre / Nebridi Aróztegui

Ja ha començat la temporada d’altes temperatures i l’obertura de les piscines municipals el dia de Sant Joan convida a banyar-s’hi. La nostra ciutat compta amb quatre piscines municipals (Vallparadís, Sant Llorenç, les Arenes i la Maurina) i un punt a favor: comparativament amb les piscines municipals de la resta del Vallès Occidental, Terrassa ofereix els preus més competitius. L’entrada, tant d’entre setmana com de cap de setmana i dividida per torns de matí i tarda, costa 2,5 euros per adult, 2 euros per jubilat i és gratuïta per als menors de 14 anys, que han d’anar acompanyats d’un adult. Els casals i els campus d’estiu paguen 1,75 euros.

El preu es va baixar a causa de la pandèmia, i enguany és el més barat per entrada individual comparant amb Sabadell, on l’entrada oscil·la els 4 euros, i als municipis satèl·lit de Terrassa, on el preu puja més: a Matadepera costa 7 euros l’entrada individual, a Viladecavalls 7,35, a Ullastrell 7,50 i a Vacarisses 6 euros.

La baixada del preu a les piscines de Terrassa es deu a una qüestió de servei: “Volem facilitar que més ciutadans puguin accedir a les piscines. Amb el sistema de dos torns controlem l’aforament i garantim que, en comptes de 2500 persones que accedeixen a la piscina durant tot el dia, les entrades es divideixin i 5000 persones puguin gaudir-ne, entre matí i tarda”, declara Miguel Ángel Moreno, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, que assegura que mantindran els dos torns també com a previsió en cas de recaure en una nova onada per Covid-19. Durant la pausa del migdia es duran a terme feines de neteja a les piscines, fins a l’obertura del torn de tarda.

De la mateixa manera, Moreno argumenta que han substituït els abonaments per la targeta multibanys de 10 entrades a un preu de 20 euros per garantir que la màxima gent possible pugui gaudir de les piscines, sense assegurar el lloc a algú que potser no pot assistir diàriament. Les entrades es poden comprar directament a taquilla o reservar-les registrant-se a la web de l’Ajuntament de Terrassa, a l’apartat de les piscines municipals. La piscina romandrà oberta fins al 4 de setembre. “No podem predir l’afluència perquè venim de dos anys de pandèmia, però creiem que serà alta durant la temporada i afluixarà l’última setmana d’agost i primera de setembre, tenint en compte que el curs escolar comença el 5 de setembre aquest any”, matisa el regidor.

Sabadell
L’entrada a les piscines de Campoamor, Olímpia, Can Marcet i Ca n’Oriac costa 4 euros per adult i 2,5 per menors de 15 anys i jubilats. L’entrada a la Bassa és de 5,30 euros per adult i 3 euros per a menors de 15 anys i jubilats.

Vacarisses
L’entrada a la piscina municipal de Vacarisses per a majors de 16 anys és de 6 euros, i per a menors de 15 i jubilats de 4 euros.

Matadepera

El preu per l’entrada puntual a la piscina municipal és de 7 euros per als adults i de 5 euros per als menors de 18 anys i majors de 65. El preu es redueix a 4 i 2,50 euros, respectivament, si l’entrada és a partir de les tres de la tarda.

Viladecavalls
L’entrada individual per adults empadronats és de 5,25, i pels no empadronats és de 7,35 euros. Els menors de 14 paguen 3,20 en cas d’estar empadronats, i 4,50 en cas de no empadronats; i els joves de 15 a 25 anys paguen 3,90 i 5,50, respectivament.

Ullastrell
L’entrada individual per a majors de 12 anys costa 7,50 euros, i per a menors de 12 costa 6 euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Les piscines de Terrassa, les més econòmiques de la comarca
To Top