Publicitat
Terrassa

Bons resultats dels egarencs a la selectivitat

A partir d’aquest dimarts els alumnes ja poden consultar la seva nota de Selectivitat a través del portal d’Universitats, que els permet tenir una millor aproximació de si finalment podran accedir als graus universitaris desitjats

Selectivitat 2022 al Vapor Universitari / Nebridi Aróztegui

A partir d’aquest dimarts els alumnes ja poden consultar la seva nota de Selectivitat a través del portal d’Universitats, que els permet tenir una millor aproximació de si finalment podran accedir als graus universitaris desitjats, i aquest dijous Universitats dona el % oficial d’aprovats. Hem fet seguiment de quatre estudiants terrassencs dels 956 que s’han examinat, i la sensació general és molt bona: els quatre s’han sorprès positivament amb les notes i en principi, si no varia en excés la nota de tall d’enguany, han aconseguit entrar a les carreres desitjades.

Eva Escamilla, Alumna d’El Cingle

“Tinc un vídeo reaccionant a les notes de la Selectivitat. Estava amb la meva família, i em vaig emocionar molt”

Amb un 12 a la Selectivitat i havent passat les proves de l’ESCAC, l’Eva entrarà a Cinematografia, on demanen un 9,4. S’ha sorprès amb el 9,5 a la prova de Cultura Audiovisual i saltava d’alegria al veure les notes: “Tinc un vídeo reaccionant a les notes de la Selectivitat. Estava amb la meva família, i em vaig emocionar molt”. Ho celebrarà amb amics a la Festa Major.

Núria Aixut, alumna de l’Institut Egara

“A mesura que sortien les correccions dels exàmens anava calculant la nota. M’esperava menys, un 11,6, i he tret un 11,828. He al·lucinat”

Amb un 11,828 de nota a la Selectivitat i sabent que la nota de tall de l’any passat del doble grau de magisteri a la Universitat Autònoma és un 11,3, és molt probable que la Núria entri a la carrera que vol. “A mesura que sortien les correccions dels exàmens anava calculant la nota. M’esperava menys, un 11,6”, afirma. La nota que més l’ha sorprès és Literatura Castellana: ha tret un 9, i s’esperava un 7’7.

Iker Segovia, alumne d’El Cingle

“M’he tret un gran pes de sobre. Vaig mirar les notes amb la meva germana, que s’està preparant per a la Selectivitat l’any vinent”

L’Iker ha tret un 10,656 a la Selectivitat, de sobres per entrar a Enginyeria Mecànica a la UPC de Terrassa, on demanen un 7. El que més l’ha sorprès és l’aprovat a Física, i el 9 a Dibuix Tècnic. Quan va veure la nota final es va sentir molt content: “M’he tret un gran pes de sobre. Ho vaig mirar amb la meva germana, que s’està preparant per a l’any vinent”, comenta.

Àlex de la Rosa, alumne de l’Institut Terrassa

“Després de veure la nota vaig sentir molta alegria i sorpresa. Si no m’anava bé la Selectivitat, no entrava a la carrera”

Amb un 12,84, és molt probable que l’Àlex entri a Biotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona, on demanen un 12. La Selectivitat li va anar molt bé. A Castellà i Anglès ha tret un 9, més del que s’esperava. Celebra la nota al viatge de final de curs amb amics. “Després de veure la nota vaig sentir molta alegria i sorpresa. Si no m’anava bé, no entrava a la carrera”, especifica.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Bons resultats dels egarencs a la selectivitat
To Top