Publicitat
ambulancia
Terrassa

Intoxicació alimentària massiva a Terrassa

Ha afectat desenes d’infants d’un casal d’estiu

Alguns afectats han estat atesos a urgències

Les autoritats sanitàries investiguen una intoxicació alimentària massiva que ha afectat desenes de nens en un casal d’estiu de Terrassa que té conveni amb l’Ajuntament.

Segons les informacions que han transcendit, les investigacions estan orientades a saber si la intoxicació ha estat provocada, presumiblement, pel menjar subministrat per una empresa de servei d’àpats aquest dimecres. S’estudien mostres de carn.

Diarrees

El mateix dimecres, a la tarda, nombrosos infants van començar a sentir-se malament i van presentar símptomes com  diarrees, vòmits i mal de panxa. Els primers càlculs estimen la xifra d’afectats en 50 persones. Unes 20 han hagut de ser ateses en serveis d’urgències.

L’Ajuntament de Terrassa ha estat informat del fet i l’Agència de Salut Pública de Catalunya ha activat els protocols d’investigació. Aquest matí han començat les anàlisis de mostres d’aliments i s’està elaborant una llista d’afectats. No es descarta que altres casals de la ciutat hagin sofert una incidència similar aquests dies.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Intoxicació alimentària massiva a Terrassa
To Top