Publicitat
Terrassa

Retencions a la carretera i alteracions en el transport públic

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí de dijous a la C-58 sentit nord, el trànsit és dens del quilòmetre 7 al 5, a Ripollet, cap a Sabadell.En sentit sud ho és del quilòmetre 11 al 13, a Badia del Vallès, cap a Barcelona.

A la B-30 sentit sud, la circulació és intensa del quilòmetre 10 a l’11,5, a Barberà del Vallès, cap a l’enllaç amb la C-58. Hi ha vehicles al voral.

A l’AP-7 sentit nord, hi ha retencions del quilòmetre 146 al 150, a Barberà del Vallès, cap a Girona. En sentit sud, n’hi ha del quilòmetre 147 al 142, a Barberà del Vallès, cap a Tarragona.

A la C-59 sentit sud, el trànsit és dens del quilòmetre 10 al 12, a Palau-Solità i Plegamans, cap a Barcelona.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen amb els horaris alterats però mantenint les freqüències de pas habituals a causa d’una avaria de tren ja resolta.

Els trens de l’R4 i la R12 de Rodalies Renfe circulen amb normalitat, segons indica l’operador.

Els autobusos urbans de Terrassa, circulen fins dilluns pel carrer d’Arquimedes i de Galileu.

Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis, així com les línies C2 i C5 de la mateixa companyia i l’M8A, l’M11 i l’M12 de TGO han canviat el recorregut pel tall a la Rambla d’Ègara per Festa Major.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top