Publicitat
Incendi Roc Blanc
Terrassa

Alarma veïnal per un incendi a Terrassa

El foc s’ha declarat en un terreny ple d’herbes i brossa

Imatge de l'incendi d'aquest divendres al Roc Blanc

Un altre cop. Un incendi ha cremat vegetació i brutícia aquest divendres en un terreny de Terrassa, al Roc Blanc, que ja ha estat objecte de queixes veïnals per la repetició de focs en el mateix indret. És al carrer de Pablo Iglesias i els residents en els voltants ja n’estan farts.

L’incendi s’ha declarat a les 11 hores en un solar dominat per matolls creixents i residus. L’acumulació de brossa ha augmentat allà en el darrer any.

Focs i rates

A finals de juliol de l’any passat, un altre foc en el mateix terreny va obligar a intervenir una veïna, que va sofocar les flames en primera instància, abans de l’arribada dels bombers, amb una mànega. Mentre tirava aigua amb una mà, amb l’altra trucava a emergències. Els bombers van remullar la zona.

Dos anys abans va haver-hi un altre foc en el mateix descampat, propietat d’una entitat bancària i en un estat de conservació deficient que ha provocat les queixes dels veïns. Pel perill d’incendi i per la proliferació de rates, ratolins, cucs i aranyes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Alarma veïnal per un incendi a Terrassa
To Top