Publicitat
Festa Major

El jovent recupera el seu espai propi al parc de Vallparadís

El parc de Vallparadís tornarà a omplir-se de música a les nits

Green Valley

Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, Terrassa recupera El Jove. L’any 2020, la ciutat va haver de viure una Festa Major confinada a causa de la situació sanitària i tot i que l’any passat l’Ajuntament presentés bona part de les actuacions a l’Estadi Olímpic com a cartell d’El Jove, aquest espai propi de concerts per al jovent durant les nits i matinades dels principals dies de Festa Major no va existir com a tal o, almenys, no va ser com els egarencs el conceben.

Enguany recuperarà tota la seva esplendor i tornarà a omplir el Parc de Vallparadís de música. Se celebrarà les nits i matinades de divendres, dissabte i diumenge al mateix espai que havia ocupat des del 2017, el Torrent de la Font d’en Sagrera, a la part sud del parc.

Aquest serà el punt de trobada nocturna dels adolescents terrassencs i d’altres vinguts de poblacions més o menys properes. Ara bé, segur que si cola algú més gran, que serà també ben rebut.

Els organitzadors d’aquest espai, el Consell de Joves de Terrassa, aposten enguany pels artistes “autòctons”, donant visibilitat al talent terrassenc. Hi actuaran diversos grups i cantants locals com el cantautor Roger Torné; Hereus del Beat, banda de rap que experimenta amb diferents tipus de ritmes, com el reggae o el funk; on The Anti-Patiks, grup de música de punk rock en català format a Terrassa el 2009 i dissolt el 2017 i que enguany ha tornat amb un nou disc, “Mai més res”.

El cartell, però, anirà acompanyat d’altres artistes del panorama musical català com Crim (grup de música punk rock originari de Tarragona amb un notable èxit internacional), el cantant de reggae barceloní Adala, Green Valley (banda de reggae i dancehall format per sis músics catalans i bascos), La Sra. Tomasa (que barreja sons i ritmes llatins, afrocubans, de boogaloo i altres ritmes calents barrejats, com la rumba, amb la música electrònica) i la banda de rap en català Lírica de Trobadors, entre altres.

Cada una de les tres jornades es tancarà amb una sessió de DJ.

Qui vulgui assistir-hi, podrà acostar-s’hi amb transport públic. Divendres i dissabte el Bus de Nit estarà en servei fins a les 5 de la matinada, i el diumenge la línia 9 de Tmesa allargarà el servei fins a les 5 de la matinada, per tal de donar servei a la parada més propera a la Carpa de Vallparadís (parada Arxiu Comarcal).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top