Publicitat
Molts conductors circulen per la perifèria de la nova illa de vianants a la recerca d'una ruta que els acosti als aparcaments i al centre / Nebridi Aróztegui
Terrassa

Ja es pot multar a la nova illa de vianants de Terrassa

Ha acabat la moratòria

Vehicles en una de les zones afectades

Fa tot just un any, l’1 de juliol del 2021, l’Ajuntament de Terrassa va implantar les noves restriccions de trànsit a una illa de vianants ampliada, amb gairebé el doble d’àrea d’abans. Després de campanyes d’informació, moratòries i polèmiques, aquest divendres és el dia. A partir d’aquest divendres, qualsevol agent de la Policia Municipal pot multar els infractors. De moment, però, la presència de guàrdies en aquesta tasca de vigilància sancionadora no sembla evident. Segurament perquè aquest divendres comença la Festa Major i les prioritats són unes altres.

Limitacions

L’1 de juliol de l’any passat van entrar en vigor les limitacions. No es podia passar, per exemple, des del passeig del Comte d’Ègara al carrer de la Font Vella per baixar pel carrer del Puig Novell. L’afluència de vehicles per aquestes vies es va reduir, però no va quedar eliminada.

El passat 13 de desembre, el govern municipal va decidir no començar a multar els conductors infractors. S’aplicava una moratòria fins a l’1 de gener del 2022. Després aquesta moratòria es va prorrogar fins a l’1 de juliol del 2022: fins aquest divendres. La quantia de les sancions va dels 100 als 200 euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Ja es pot multar a la nova illa de vianants de Terrassa
To Top