Publicitat
Festa Major

L’oasi del parc de Sant Jordi esgota la paella “veggie”

Espectacular resposta popular a la matinal gastronòmica de l’Associació Vegana de Catalunya

Cues a la paella i a la barra de l'oasi veggie del parc de Sant Jordi/ Lluis Clotet

El parc de Sant Jordi es confirma aquesta Festa Major com a espai “soft. Música en directe, nits d’humor, visites a la Masia Freixa i la proposta gastronòmica de l’Associació Vegana de Catalunya han esdevingut una combinació perfecta, un reclam popular tranquil per a tots els públics.

Una de les taules escampades pel parc de Sant Jordi a la paella vegana /Lluís Clotet

Aquest migdia, centenars de persones s’han concentrat al parc per degustar la paella d’algues del xef vegà Juanjo León i les burguers del cuiner Emili Corral. En pocs minuts, els 150 tiquets de l’arròs s’havien esgotat i les cues continuaven, tant a l’espai de la paella com a la barra, on els menús veggie amb burgers de la firma egarenca Chichita i els formatges de Terra Vegana han volat literalment.

L’entorn tranquil, l’ombra dels jardins i la música han acompanyat un dinar popular que s’ha escampat per tot el tram nord del parc, inclosos els voltants de la Masia Freixa. Joves, famílies i amics, la majoria en grups, han buscat el seu espai amb taules i cadires, asseguts a les escales o sota els arbres. L’oasi vegà ha esdevingut un punt de trobada, amb sobretaules que s’han allargat fins entrada la tarda.

Paella amb algues. Avui s’han esgotat els 150 tiquets previstos per l’organització / Lluís Clotet

“Ha estat espectacular, l’espai del parc és perfecte – ha comentat Juanjo Leon a peu de cuina-. La gent ha respost molt bé i hem servit moltes paelles un cop acabats els tiquets”.

Des de la barra, el formatger de Canet, Marc Jiménez, explica que “aquesta resposta dels terrassencs no l’esperàvem. Han vingut persones veganes i altes que no ho són i que han comprovat que els formatges veggie tenen gust de formatge”.

A la degustació s’han servit varietats de formatge fets amb una base d’anacards i ametlles, especiats amb alls i orenga, pebre o trompetes de la mort. “No tenia ni idea que es podien menjar tants formatges vegans diferents -comentava la Noelia Font seguda a una de les taules habilitades al parc-. He vingut sense saber què trobaria i hem dinat molt bé tota la família. Ha estat una sorpresa”.

L’espai “soft” del parc de Sant Jordi continua aquesta tarda amb l’espectacle dels UTA Circ, “No Matalàs”, i dins l’oasi vegà, la sessió de viraioga (arts marcials i ioga) d’Arjuna (18h), i el primer dels dos showcookings programats, a les 19 hores amb Chichita, la carn vegetal de la ciutat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
L’oasi del parc de Sant Jordi esgota la paella “veggie”
To Top