Publicitat
Terrassa

Prodis publica el vídeo de l’estiu en homenatge a les mares

El videoclip aprofita la canço Ay Mamà! de Rigoberta Bandini

Prodis ha llençat aquest dissabte a les xarxes socials el nou videoclip d’estiu en homenatge a les mares, aprofitant la cançó “Ay mamá” que Rigoberta Bandini va donar a conèixer al Benidorm Fest. El vídeo dura 3.15 minuts i recull fragments de la vida quotidiana entre les mares amb els seus fills i filles.

L’entitat ha declarat al seu Twitter que el videoclip vol ser “un homenatge a les mares de persones amb discapacitat que sota el somriure, no amaguen que hi han hagut moments on haguessin aturat la ciutat pels seus fills. Va per vosaltres!”. Així, el vídeo pretén ser un homenatge a totes les mares del món, a les mares de persones amb discapacitat, i molt especialment a les mares de Prodis.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Prodis publica el vídeo de l’estiu en homenatge a les mares
To Top