Publicitat
Terrassa

Ciutadans demana bus gratuit el dia mundial sense cotxe

Se celebra el dia 22 de setembre per fomentar una mobilitat no contaminant i més sostenible

Un dels autobusos hibrids de la flota muncipal/ Nebridi Aróztegui

El proper 22 de setembre se celebrarà el Dia Mundial Sense Cotxe, una iniciativa que pretén reduir l’ús dels vehicles amb combustibles fòsils  i potenciar la transició cap a una mobilitat menys contaminant i més sostenible. En el marc d’aquesta celebració, el grup municipal de Ciutadans (Cs) a  Terrassa presenta una proposta de resolució al ple municipal de juliol, que se celebrarà el dia 22,  per a “que a Terrassa s’ofereixi la gratuïtat del servei de transport públic urbà de viatgers”.

Javier González: “Amb l’actual context de crisi energètica i climàtica és més necessari que mai establir mesures perquè la població en general adquireixi hàbits en l’ús de mitjans de transport col·lectius”

El portaveu del partit taronja a la ciutat, Javier González, ha exposat que “amb l’actual context de crisi energètica i climàtica és més necessari que mai establir mesures perquè la població en general adquireixi hàbits en l’ús de mitjans de  transport col·lectius”. En aquest mateix sentit, el portaveu liberal ha explicat que “altres ciutats espanyoles com Ferrol, León, Logronyo, Murcia o Puertollano han impulsat iniciatives per oferir el transport urbà gratuït en el marc d’aquest dia” i, tal i com ha constatat Cs “aquestes mesures han tingut una gran acollida entre la població”. 

 “Amb aquesta mesura volem incidir en els hàbits de mobilitat dels egarencs mostrant el transport públic com una alternativa sostenible a l’ús de vehicle privat”, ha emfatitzat González, qui es mostra disposat a aconseguir el suport de la resta de grups municipals per aprovar aquest compromís en el ple municipal de divendres 22 de juliol.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Ciutadans demana bus gratuit el dia mundial sense cotxe
To Top